Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Не стои на дневен ред оставката на Корнелия Нинова

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Не стои на дневен ред оставката на Корнелия Нинова
Коментари Харесай

Проф. Румен Гечев: Оставката на Корнелия Нинова не стои на дневен ред

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

" Не стои на дневен ред оставката на Корнелия Нинова " - отговори на въпрос на водещите в утринния блок на БТВ проф. Румен Гечев.  

" Тя беше определена преди няколко месеца с удивително болшинство от над 80%. Би следвало всички председатели на партии да си подадат оставката, тъй като никой не съумя на тези избори. 

На тези избори за първи път няма победител, българското общество се намира в ступор. Никоя партия не можа да образува държавно управление. Нито един началник на партия не съумя да се оправи. И ние се надявахме на по-голям резултат. 

Въпросът е с каква цел се прави крачка настрана. Една от новите партии даде цялостен протест на медиите.

Относно Жан Веденов и новата партия, всички хора от другите партии идват от Българска комунистическа партия и Движение за права и свободи, всеки може да направи партия. Аз подкрепям положителни връзки с всички сътрудници от бившето държавно управление, само че с него не съм приказвал скоро, изключително за политика, говорихме си за обучение преди време. 

Янаки Стоилов е член на Националния съвет на Българска социалистическа партия. Ние сме демократична партия и всеки може да желае оставки, като тази на Нинова. В Българска социалистическа партия има доста хора с качества. 

В Българска социалистическа партия влизат хора, които са знакови имена. Това не значи че хората, които са отвън Националния съвет няма право. Напротив. Точно те би трябвало да имат нови хрумвания. "  

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР